Det bästa sättet att pausa plugget är verkligen att PAUSbaka 🙂
Dock fick jag reda på att katter är sjukt känsliga för kakao så är lite nojjig 😉
Meeeeen det gäller bara att vara extra försiktiga!
Freewheelade lite och det blev MAGISKT 🙂
Helt glutenfri och fri från tillsatt socker typ 🙂
Kladdiga Brownies med chokladfrosting
Brownie
2 ägg
1-2 msk sukrin
1 dl mjölk
2 tsk bakpulver
3 msk kakao
Chokladfrosting
1/2 dl kokosolja
1/2 dl matolja
3 msk kakao
7 msk sukrin
Gör såhär:
Sätt ugnen på 150 grader.
Blanda ägg, sukrin. bakpulver, mjölk och kakao i en bunke.
Häll över i en form och grädda i ugnen i 20-25 minuter (beroende på hur kladdig man vill ha den i mitten)
Chokladfrostingen gör man genom att blanda samtliga ingredienser i en separat skål och låt stå i rumstempererad temp.
Ta ut kakan och låt svalna.
Häll sedan över frostingen och låt sedan stelna i kylen. Dela i lagom stora ”browniebitar”.
Dessa måste jag baka :-).
Är det möjligt att ersätta decilitern mjölk med annan vätska?
Kakaotokig hälsning
Anna
Ja men det tror jag absolut att det är 🙂
kan man ha t.ex. rapsolja istället för matolja? 🙂 ska bli spännande att testa!!
Ja det tror jag absolut 🙂
Hur stor form ska man använda ungefär?
Jag hade en liten, fyrkantig ugndform! Beror på hur tjock man vill att den ska va 🙂
Hei, denne så spennende ut! 🙂 en fryd å finne slike enkle og gode oppskrifter når man bør spise lavkarbo og helst glutenfritt i tillegg..! Men hvilken størrelse på formen anbefaler du? Liten rund form?
Jag hade en liten, fyrkantig ugndform! Beror på hur tjock man vill att den ska va 🙂
men åh vad gott!!!! Det är inget mjöl i den ALLS alltså?!?!?! Du äger, så himla fin och min förebild! Du har lärt mig att vara nöjd med mig själv och att träningen endast är något KUL och ska ska ge energi! Tack! Stor kram!
Fina Astrid. Tack för dom orden! Betyder otroligt mycket för mej fina du!
Nej det stämmer!:) Inget mjöl! Hihi!! Kram