Jag har äntligen börjat strukturera upp min mat! *Glad tjej*
Jag mår verkligen bra av att käka var tredje timme och cirka 6 mål mat om dagen, man orkar mer och man får inga blodsockerdippar. Plus att man aldrig hinner bli så där megahungrig.
Jag åt ju såhär när jag gick ner i vikt och jag har alltid trivts med det men har tappat lite fotfästet den senaste tiden och behövde helt enkelt bara ta mig i kragen och bestämma mig J
För mig är det också superviktigt att jag har mat i matlådorna som jag tycker är god, jag har ingen motivation alls till att käka äcklig mat just nu, om man någon gång har motivation till det.
I vilket fall som helst fick det bli köttfärsås med bönpasta denna veckan då det jag var sugen på.
Jag höftar alltid när jag lagar mat med tänkte i alla fall dela med mig av hur jag gör min köttfärsås om ni är sugna på att testa den J
En fördel är ju också att köttfärsås är gott att värma, det blir till och med nästa godare efter några dagar efter tillagning.
Fias köttfärsås med bönpasta
Cirka 1 kg nötfärs
Krossade tomater
1 st Oatlys matfraisch
1 st Oatlys matlagningsgrädde
3 stora vitlöksklyftor
Lite gul lök
2-3 msk ketchup
2-3 msk sweet chillisås
Salt och peppar
Bönpasta från NutriNick
Gör såhär:
Stek köttfärsen och tillsätt sedan vitlök och vanlig gul lök samt salta och peppra. Fräs ihop och tillsätt sedan fraischen, matlagningsgrädden, ketchup och sweet chillisås. Låt stå och gotta till sig lääänge och koka sedan upp bönpasta att ha till. Gör en sallad på rivna morötter och babyspenat att ha vid sidan om också J