Randoms från Rhodos och alla outfits ni önskat från resan!!!

Tisdag och tillbaka till rutinerna. Segstartad morgon var det här och jag snoozade tills klockan var närmare 08, skulle gått upp vid 07… Jaja, så kan det vara. Morgonen följdes av en Amino Pro (seriöst, min last är alla dessa drycker, celsius, nocco med mera… Jag bara totalälskar det) och sen drog jag ut på en intervallrunda. Underbart skönt att kärleken för det har kommit tillbaka igen. Nu sitter jag här och ta igen mailen, bloggar och ska snart in och fota ett samarbete som ska köras på Instagram imorgon 🙂

Jag tänkte bara bjuda på lite randoms från Rhodos idag. Det knäpps ju en del bilder när man är iväg så att säga 😉 Jag fick också otroligt mycket frågor angående mina outfits jag hade på mig där nere, därför tänker jag att jag samlar alla här nu med länkar till respektive plagg 🙂 Vad gör ni idag? 🙂

Klänning här (klick!) || Kimono här (Klick!) (annonslänk)

Bh här (Klick!) || Trosor här (klick!) (annonslänkar)

Blommig omlottklänning här (klick!) (annonslänk)

Bikini och all info om att beställa från denna sidan i USA här (klick!)

Bananbikini överdel här (klick!) || Topp med citroner här (klick!) Trosor här (klick!) (annonslänkar)

Klänning här (klick!) (annonslänk)

Jumpsuite här (klick!) (annonslänk)

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!