Veckans lista: Inslag av utmattning, hemlisar och semesterbubbla!

Godmorgon mina godisbitar. Ännu en helg har passerat, och intet vilken helg som helst. Vilken helg! Jag ska berätta mer om den imorgon. <3 Just nu lever man ju lite i en bubbla. Semesterbubblan! Vädret, vännerna, semesterplaner, spontanutflykter, kvällsdopp, sushi… Jaaa, det är underbart! har bestämt mig för att också vara lite ledig nu när Rasmus har semester. Så halvdagar blir det för mig. Eller ja, då ajg är en morgonmänniska passar jag på att jobba medans han sover 😉 Veckans lista hörrni, enjoy! 🙂

Veckans Mående:

Förutom ett inslag av otrolig utmattning igår mår jag fantastiskt bra. Det är mycket nu som jag inte riktigt kan berätta om ännu… Men det är absolut inget allvarligt eller något farligt, det lovar jag er <3 Jag kommer berätta, när tiden är inne <3

Förövrigt lever jag i en semesterbubbla, och jag älskar den bubblan! Första dagen på den faktiska semestern idag, och om jag tänker efter, första sommar sen jag var 16 år som jag faktiskt är ”ledig” på sommaren. Underbar känsla!! <3

Veckans Roligaste:

Det måste ju bli hela denna helgen! Den har varit proppfylld med vänner, mat, små utflykter, stranden, kvällsbad. Det har varit en helt fantastisk helg helt enkelt <3

Veckans Köp:

Får nog bli den vita linnekjolen och en grön klänning( som ni ej har sett ännu) som jag köpte på Indiska i måndags. deras REA är helt galen alltså. Jag bor i den vita linnekjolen. Så underbar! Ni hittar den här (Klick!)

Veckans Skräll:

Att jag har börjat simma… Eller ja, kan man ens säga börjat när man gjort det två gånger? ANYWAY, jag älskar det. Så skön träning verkligen och otroligt avkopplande. Det blir till att möta upp Millan för att simma några gånger i veckan också 🙂

Veckans Drömma-Om:

Att leva i nuet är något som just nu går otroligt bra. Vilket jag är nöjd med! Vi har bestämt ett så simpelt semesterlöfte som att bada varje dag ska följas! Jag vill suga ur så mycket som möjligt av denna magiska sommar. Drömmar kommer det finnas tid för i höst! 😉

Veckans Misslyckande:

Hmmm veckans misslyckande… Jag vet inte om jag anser att jag har misslyckats med något denna veckan. Jag tycker allt har flutit på förvånansvärt bra. *peppar peppar*

Veckans Mysigaste:

Picknicken i Grötvik i fredags för att fira Rasmus semester. Heeeeelt klart en 10-poängare!!

Veckans Godaste:

Mackorna jag gjorde till picknicken, italienska med pesto, salami, serrano med mera. De var verkligen fantastiska! Följt av sushin på stranden igår såklart.. Alltså visst smakar ALLT så mycket bättre på stranden!?

Veckans Tacksamhet:

Går till hela denna helgen och alla som förgyllt den! Svärföräldrar, svägerska med familj och vänner. Jag är så otroligt tacksam för att jag har er, TACK! <3

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!