Dagens kroppskärlek: Lycka och glädje har inget med din vikt att göra!

Godmorgon fina! Ledsen för utebliven bloggning i två dagar men min dator har gått sönder. Märta ställde sig På musplattan… Och ja, nu funkar den ju naturligtvis inte! Snälla liksom. Måste fp tummen ur och lämna in den i början av nästa vecka. Jag hoppas verkligen det är lättfixat. Vem har ens bara 1 års garanti på en laptop? Skärpning elgiganten, två år på en sån dyr grejj borde ni kunna sträcka er till!

På Instagram kör jag varje dag något som jag kallar Todays Bodylove. Min följare älskar det och jag älskar att ni älskar det! Jag älskar nämligen att peppa er och lära er fokusera på rätt saker! Därav tänkte jag köra en lite mer utförlig kroppskärlekspepp här någon gång i veckan. Vi startar med något superviktigt!

Lycka har inget med din vikt att göra!

Detta var något jag länge trodde. Att när jag vägde si och så mycket skulle jag bli lycklig. Jag ansträngde mig sååå sjukt mycket för att nå den målvikt jag då önskade… För att då inse att jag fortfarande inte var lycklig, jag var fortfarande inte nöjd. Jag tyclte forrfarande jag såg likadan ut i spegeln, men helt plötsligt hade andra saker tillkommit. Jag såg mina armar på ett annat sett, låren tyckte jag behövde förändras, helt plötsligt hade jag för liten rumpa, den jag alltid hade tyckt var för stor?

Att känna sig glad och lycklig har inget med din vikt att göra fina du. Det har med hur du väljer att se på dig själv – att göra. Vilka glasögon ska du se dig själv med idag? Rätt glasögon hoppas jag. Stå riktigt länge i spegeln, lyssna på vad dina  inspirarioner säger… Du kommer snart inse att självkärlek kommer när du ändrar ditt tankesätt kring dej själv, inte när du gått ner eller upp i vikt?

Vill du ha fler konkreta tips? Kika här

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!