Julklappar och de första inköpen till Lillis!

Heeeej mina hjärtgryn. Hoppas ni har en härlig fredag? Det blir så konstigt med veckorna när det är helger såhär mitt i veckan, redan fredag igen liksom. Håller inte riktigt koll på dagarna ens 😛 Men idag vet jag att det är fredag, det är en speciell känsla med fredagar, alltid!

Då ni är många som är nyfikna på generellt allt kring baby-Lillis just nu så försöker jag dela så mycket jag kan. I förra veckan fick ni ju ta del av listan på de grejjer som jag och Rasmus vill ha förberett/ha hemma när Lillis kommer.  Listan hittar ni här (Klick!) .Jag har börjat lite smått då jag inte vill få en enorm chock de sista månaderna över hur mycket allt faktiskt kostar.

Jag önskade mig ingenting i julklapp till mig själv iår utan bara bra att hha grejjer till Lillis för att kunna beta av listan lite granna 🙂 Då ni är många som undrar, kanske ni själva ska bli mammor/pappor för första gången, vill jag dela med mig av så mycket som jag kan till er 🙂 Så här är de första inköpen till Lillis samt det vi fick i julklapp. Vissa saker är just nu på rean 😀 Grymt bra!

 

Åkpåse här (Klick!) (just nu på REA) || Skötväska här (Klick) || Pälssammetsfilt här (Klick!) (just nu på REAN) || Muslinfilt luftballonger här (Klick!) (Just nu på REA) || Muslinfilt Vanilla här (Klick) (Just nu på REA)

 

Jag har med lite av de kläder vi köpt också, ni är många som tycker det är svårt med neutrala babykläder när man inte vet könet på bebben i magen 🙂 Så här tipsar jag om det lite också 🙂 Hoppas ni gillar det 🙂

Omlottbody med grönsaker på här (Klick!) (Just nu på REA) || Trikåbyxor med grönsaker på här (Klick!) (Just nu på REA) || Trikåmössa med grönsaker på här (Klick!) (Just nu på REA) || Omlottbody regnbågar här (klick!) || Trikåbyxa regnbågar här (Klick!) || Omlottbody Winnie The Pooh här (Klick!) || Trikåbyxa Winnie The Pooh här (Klick!) 

Spjälsängsskydd här (Klick!) || Bäddset DreamCatcher här (Klick!) (Just nu på REA) || Bäddset Moon Balloon här (Klick!) 

Beiga byxor här (Klick!) || Grön overall här (Klick!) || Mönstrad omlottbody här (Klick!)

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!