Kladdkaka i långpanna!

Heeej babes! Och god morgon till ännu en nu dag! Här startade jag med Yoga och de två sista kladdkaksbitarna det frukost… Det är väl okej eller? 😉 Haha i vilket fall som helst, så satnas god den blev. Jag drog ju ihop en kladdkaka i måndags för att Tessan skulle komma hit på fika igår och jag måste bara säga det, jag är bäst på att göra kladdkakor! de blir alltid heeeeeeelt perfekta och sådär grymt kladdiga och mosiga i mitten. Whats my secret?? HA INTE INNE DOM SÅ JÄVLA LÄNGE I UGNEN! Oavsett vad det står i receptet, håll istället koll på kladdkakan. Den ska vara fast i kanterna men lös i mitten. Om du sedan låter den stå i kylen i några timmar eller över natten blir den helt seg och kladdig! MUMS! Inte mycket som slår en grymt god kladdkaka alltså.

Receptet på denna kladdkak i långpanna hittar ni här ( Klick!), hos bästa BakamedFrida. Sjukt smidigt och enkel att skära upp. Smidigt att bjuda på om man vill slippa springform och istället kunna servera den som en brownie typ!

Det är så härligt att baka tycker jag! Något jag gjorde megamycket förr och hade en hel bank med både vanliga bakverk men också de med naturlig sötning. Älskar att experimentera i köket men sen jag träffade Rasmus bortprioriterades det lite grann. det var på något sätt enklare att grejja med det när jag bodde själva. Dock saknar jag verkligen alla mina varianter av chokladbollar som jag gjort. Har recpt på mängder med chokladbollar, energibollar och annat under kategorin Recept (Klick!) om ni är nyfikna.

Kanske ska återuppta det igen? Är det något ni skulle vilja se mer av, recept och så? 🙂 let me know!!

Ha en glad torsdag!

PUSS!!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Jag älskar att få läsa dina recept! Speciellt de du bakar med naturlig sötning och lite mer ”hälsosamt”. Man blir så taggad på bakning och jag har faktiskt kommit på flera egna recept tack vare din inspiration! 😀

  Helena 2019-03-21 09:08:44 http://www.whiskandstir.blogg.se
  Svara
  • Svar på Helenas kommentar.

   Åhh ja men jag saknar ju det så mycket! Va en mästarinna på det innan! Ska verkligen bli bättre på det! Saknar alla mina varianter av chokladbollar 😀

   Stor kram!!

   sophiaanderberg 2019-03-21 09:29:57
   Svara
 • Fler recept överlag, bullar, kakor, energibollar, mat, ja allt ?

  Elin 2019-03-20 16:32:54
  Svara

senaste från Mode

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!