Saker att ha hemma tills Lillis kommer! – Några viktiga grejjer!

Heeej kompisar! Hoppas allt är fint med er 😀 Som det står klart och tydligt ovan är detta inlägg i samarbete med grymma grymma Apohem. Apohem är ju ett nystartat nätapotek där du kan köpa läkemedel och hälsorelaterade produkter för kropp, hälsa och välmående till både dig, din familj och ditt husdjur. Det passar perfekt nu inför Lillis ankomst då jag behövt beställa hem en del apoteksrelaterade produkter. Dem är riktigt riktigt grymma 😀

I denna beställningen var det dags att beställa hem lite bra-att-ha-hemma- grejjer inför Lillis så kallade nedkomst. Jag är ju en person som älskar att vara förberedd och känner mig lugn av att kunna bocka av grejjer på Lillis-listan i god tid. Ja, som bekant har jag ju en lista, som ni kan ta del av här (Klick!), och det är också den jag utgått ifrån när jag gjort min beställning hos Apohem 🙂

Naturligtvis har jag en rabattkod att dela med mig av också om ni är shoppingsugna. För mig är det ganska naturligt att beställa hem mängder med babyprylar nu men naturligtvis gäller koden på annat också 🙂

Med koden FIA20 får ni 20% rabatt på hela Apohems sortiment från idag, den 26/3 till den 2/4 2019. Koden gäller ej på redan rabatterade eller nedsatta varor eller på receptbelagda läkemedel. 

Såå hörrni, jag tänkte helt enkelt visa er lite av det jag beställt hem och berätta lite varför och produkternas användningsområden 😀 Samtidigt stryker jag ju naturligtvis på listan! Så befriande!

Blöjor:

Här (Klick!)

Ja, blöjor känns ju som det mest självklara att ha hemma! Och jag har verkligen bunkrat upp kan jag säga 😛 Som sagt, det känns otroligt skönt att ha det hemma och slippa funderar på det. Samt att ha med sig ett gäng i bb-väskan 😀 Jag har blivit rekommenderad Liberos blöjjor så kör på dem. Men antar att man får testa sig fram vilket som passar bäst 😀

Calmaflaska:

Flaska här (Klick!) || Extra napp här ( Klick!)

Denna har min svägerska rekommenderat. Tydligen ska den vara grym om man vill börja med flaska redan från start liksom då den ska påminna lite om en tutte så att säga. Jag vet ju inte om jag kommer kunna amma men om jag kan vill jag absolut göra det, men vi vill också börja med flaska från start så Rasmus kan få vara en el av det också 😀 Då ska denna vara fantastiskt bra. Här är då en flaska med tillhörande napp samt en extra napp i den lilla förpackningen bredvid 🙂

Febertermometer:

Här (Klick!)

Känns som en självklar grejj att ha hemma. Jag har också en som man kan använda i rumpan men det kändes bra att ha en man kan använda i örat också i fall att. 🙂

Bröstvårtskräm, Pysventil och nagelsax:

Purelankräm här (Klick!) || Pysventil här (Klick!) || Nagelsaxkit här (Klick!)

Något många har rekommenderat är just Purelankrämen. Vid amning kan bröstvårtorna blir såriga och ömma och denna kräm ska vara en grym lindring då!!

Pysventilen är ett hjälpmedel om bebisen har gasbesvär eller kolik och ska också vara bra att ha hemma.

Nagelsaxen har jag blivit rekommenderad att plocka ner redan i BB-väskan då många bebisar föds med lååånga naglar 🙂 Så ett barn-nagelkit fick naturligtvis följa med i beställningen också 🙂

Energi till bb-väskan:

Världens bästa choklad här (Klick!) || Torkad mango här (Klick!)

Världens godaste choklad!! Har ni inte smakat den så SMAKA! Den dök ner i bbväskan direkt och ska naturligtvis inte ätas förens där uppe 😀 MUMS!!!

Jaa, vad finns det att säga om mangon ens? Alla vet att jag älskar torkad mango så naturligtvis ska det få följa med i bb-väskan också 😀

 

Glöm nu inte koden hörrni och som sagt, det är inte bara babygrejjer den gäller på 🙂 Ska ni köpa något så måste det blir chokladen. Alltså den måste ni bara testa!!!!!! Och om ni klicka här (Klick!) kommer ni till min alldeles egna sida hos Apohem där alla mina favoriter är samlade, hur bra!?

PUSS!!

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
12kommentarer
 • Man får ett blöjpaket på BB ?

  Louise 2019-04-03 22:34:04
  Svara
  • Svar på Louises kommentar.

   Ja men det kan väl va bra att ha mer hemma ändå? ? Det räcker ju inte för evigt!
   Kram!

   sophiaanderberg 2019-04-04 08:05:24
   Svara
   • Svar på sophiaanderbergs kommentar.

    Ja klart, jag som läste lite snabbt! Läste att du skulle packa med i BB-väskan, det gjorde vi med men dom vi fick från BB räckte så vi behövde inte använda våra ?

    Louise 2019-04-04 11:21:54
    Svara
 • Hej hej! Vill också ge tips om att multi-mam kompresser och multi-mam balm funkar väldigt bra mot ömma bröstvårtor! ? purelansalvan funkade inte så bra på mig, och ville bara ge ett genuint tips om du behöver prova något annat ? Och!! Multi-gyn kompresserna för fiffi efter förlossning är grymma!! ?? Det kan ju vara lite svullet och ömt och dessa var verkligen en lifesaver! Vill också bara tacka för alla glädje du sprider i sociala medier, du verkar vara en riktigt härlig tjej ❤️

  Emma 2019-04-01 11:47:07
  Svara
 • Hej underbara! Älskar verkligen dig och dina minst sagt peppande inlägg!! Är själv gravid i vecka 19 med mitt första barn och har haft en tuff graviditet fram tills nu. Men har följt dig sedan innan du blev gravid, har dock inte kommenterat något förrän nu men var bara tvungen att gå in och säga att fan vad grym du är!! Fullkomligt Älskar din blogg och dina inlägg! Har inte köpt ngt till bebisen ännu mer än barnvagnen men passade på att klicka hem dem grejerna du tipsat om här! Verkade grymma! Och använde såklart din rabattkod så det blev löjligt billigt i slutändan, så tack så jättemkt för det! Fortsätt att vara så grym som du är och hoppas att din fortsätta graviditet blir super nu! Många kramar!

  Madde 2019-03-26 18:13:50
  Svara
  • Svar på Maddes kommentar.

   Åhh stort grattis! ??Vad roligt att du uppskattar det jag gör och detta samarbetet ? Stor kram!!

   sophiaanderberg 2019-03-26 21:09:00
   Svara
 • Purelan for the win!! En riktig tutträddare ? och inga konstiga kemikalier för bebis!
  De flesta nyfödingsnaglar är lå(ååå)nga! Dessvärre sitter den tunna huden fast på baksidan av nageln så man brukar avråda från att klippa! Men fila kan man göra med en pyttenagelfil, eller pilla lite i taget!

  Linda 2019-03-26 14:08:52
  Svara
  • Svar på Lindas kommentar.

   Ja detta är ju ett nagelkit så då fanns ju fil också ?Perfekt ju! Kraam

   sophiaanderberg 2019-03-26 15:12:17
   Svara
   • Svar på sophiaanderbergs kommentar.

    Jag tyckte/tycker det är såå mycket svårare att fila så det är en smaksak ☺️ Detta kanske är självklart, men om man ”stoppar in” ena saxkanten under nageln innan man klipper så är det inga problem! Klippt sen BB efter att ha försökt fila några gånger utan att lyckas bra. Men inga som helst problem med klippandet, förutom sprattlande bebis då haha. Det är sjukt hur naglarna växer!

    Petra 2019-03-27 10:21:42
    Svara
    • Svar på Petras kommentar.

     NE alla har verkligen olika erfarenheter och åsikter, man hittar det som passar en själv bäst ?

     sophiaanderberg 2019-03-27 10:46:23
     Svara
 • Purelan och pysventiler alltså! Min eviga tacksamhet till den som kom på dessa underbara produkter. Herregud vilken lättnad när de små haft gaser och med hjälp av lite pys kunnat lätta på trycket och fått ut lite bajs.
  Ta hand om dig och hoppas du får må bra sista tiden!

  Johanna 2019-03-26 12:31:24
  Svara

senaste från Mode

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!