Recept: Matvetesallad med päron och fikon

Godmorgon fina ni! Här har ni en som sitter trött och väntar på en islatteleverans såhär på morgonkvisten. Simone kommer hit om en stund och fick i uppgift att köpa med sig gokaffe! Idag är jag såååååå sliten. Trött är egentligen fel ordval för jag är inte trött som i för-lite-sömn-trött utan sliten-trött i kroppen liksom.

Så Ingrid har fortfarande pyjamas på sig och jag tror det förblir så resten av dagen och typ detsamma för min del! Idag ska jag pyssla lite, göra fotavtryck av Ingrid fötter och trycka på papper och fota det. Sks nämligen göra årsböcker till henne varje år istället för en sån klassisk mitt första år bok, tycker dom är så tråkiga! Och då är det ju ett måste att ha med lite fotavtryck här och var ?

Ni var en del som önskade receptet på gårdagens middag så jag tänkte jag delar med mig av det idag ? Så god sallad alltså! Älskar hur vi blivit bättre på att käka vegetariskt!

 Matvetesallad med päron och fikon

4 dl matvete

Blandsallad

Babyplommontomater

1 liten rödlök

3 förkokta rödbetor

1 avokado

6-7 st torkade fikon

2 päron

Gör såhär: 

Koka matveten enligt anvisningarna. Blanda sedan allt i en salladsskål. Jag hade lite guacamole över som jag hade till och idag blandande jag även i lite halloumi. Mums ?

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!