FEL! Tryck på avtryckaren igen

MIN SYSTEMKAMERA HAR GÅTT SÖNDER!
Har haft den i 4 år och funkar hur bra som helst (förutom när jag tappade den i Thailand och objektivet gick sönder).
Men så igår, från ingenstans, dök felmeddelandet ovan upp!
Jag har fotat med en Nikon D60 och varit så sjukt nöjd! Så himla tråkigt!
Varit runt i fotobutiker och även frågat min kunniga kollega men ingen vet!:/ Något ni känner igen?
Har googlat lite och fått några tips så får se om jag försöker snickra lite själv kanske 😉
Annars har jag en annan på G som tur väl är, min kollega hade en som han ville bli av med 🙂
Eventuellt blir det någon dag med mobilbilder men lovar Er att det inte blir allt för länge!:)

Bjuder på lite random bilder tagna med min älskling och även lite länkar till tidigare recept, länk till recepten finns UNDER varje bild! Blir ett litet REST in PEACE inlägg detta 😉
Hörs senare om en viktig sak som hände mig igår!:)

image

Mango/Ananas Chiapudding!Recept här

image
Blåbärskladdkaka! Recept här

image
Melon/Jordgubbsslush! Recept här

image
Frozen Yoghurt med chokladsmak! Recept här

image
Snickersglass! Recept här
image
Blåbärssmoothie! Recept här

image

Blåbärsscones! Recept här

Recept: Tacopaj

image

image

Jag lovade ju att bli bättre på mina recept 🙂
Så här kommer veckans matlåda, en supergod tacopaj!
Pajskalet blir magiskt med olivoljan, perfekt för nästa veckas matlådor 🙂

Tacopaj

Deg:
1 1/2’dl grahamsmjöl
1 1/2 dl vetemjöl
0,75 dl olivolja
1/2 dl vatten
1/2 tsk salt

Fyllning:
500 g nötfärs
1 påse tacomix
1/2 gul lök
1 burk vanlig créme fraisch
1 burk créme fraisch paprika/chili
1 dl riven ost

Gör såhär:
Deg:
Sätt ugnen på 175 grader.
Blanda mjölet, salt och olivolja. Tillsätt vattnet och blanda till en deg. Ställ degen i kylen i 15 minuter.
Tryck ut degen i en pajform och förgrädda i ugnen i ca 15 minuter.

Fyllning:
Hacka löken och stek den ihop ihop med köttfärsen. Blanda ner tacomixen och häll över en skvätt vatten. Blanda ner all créme fraisch och låt puttra några minuter.
Fyll sedan pajskalet med nötfärsblandningen och strö över osten. Grädda igen i 25-30 minuter på 220 grader.

senaste från Mode

Det är okej att va ensam

image

Jag har haft separationsångest så länge jag kan minnas, sen min pappa dog och jag va tio år!
Likaså har jag en rädsla, en livrädsla för att bli lämnad ensam!
Dock har jag, på den senaste tiden, insett att det är OKEJ att va ensam!
Jag och Jossan berättar våra berättelser i dagens poddavsnitt. Känslor, glädje och även en liten fias lista 🙂

Ni lyssnar på avsnittet här, i podcasterappen eller på iTunes!:)

Favoriter från Nutri-Nick

Jag fick en ny leverans från Nutri-Nick för någon vecka sen som jag helt glömt bort att skriva om.
En leverans med lite bönpasta, sukrin, fibersirap och choklad 🙂 Kan det bli bättre?

Jag har fått en del frågor den senaste tiden om just Sukrin och hur man använder det.
Jag använder sukrin i nästan allt jag bakar istället för socker. Jag tycker bättre om sukrin just för att det smakar rakt upp och ner som socker, det ger inte någon konstig bismak som stevia kan göra. Sukrin är en 100% naturlig produkt som är baserat på sockeralkoholen Erythritol som finns naturligt i bland annat svamp, melon och päron. Det har också visat sig att sukrin har GI 0 vilket innebär att det inte påverkar blodsockret samt kroppen insulin. Ni hittar min absolut favoprodukt här, den som jag använder i allt jag bakar i stort sett. 🙂

atn1024_packshot_sukrin

Andra favoritprodukter är bönpastan som jag alltid beställer 🙂 Goda och proteinrika och ett bra komplement till pasta om man någon gång vill byta ut det 🙂
Favoriterna har ni här och här. 🙂

Chokladen är något som jag absolut inte får glömma! Den innehåller extremt lite socker och är istället sötad med söta fibrer, stevia och erythritol. Man har bevarat det bästa av chokladen helt enkelt. Då choklad faktiskt är nyttigt kan man äta dessa med gott samvete 🙂 (Ja det kan man ju göra men en marabou också såklart men jag tror inte man förstår riktigt hur stor skillnad det är)

nutrinick choklad

1. Här|| 2. Här|| 3. Här|| 4. Här
Glöm inte bort att NI har 15% på er order hos NutriNick med koden Choklad15, gäller till och med IDAG 🙂

Man får heller inte glömma fibersirapen och stevia kexbarsen, UNDERBARA!!! 🙂

Dessa är alltså alla mina favoriter 🙂 Min nästa leverans kommer innehålla allt detta samt steviadroppar mint också 🙂 Har lite ideer om att baka med mint förstår ni 😉
In och beställ på Nutri-Nick eller på bodystore.com

Asiatisk buffé på lotus

image image image image

Om ni någon gång kommer till Halmstad och är sugna på asiatiskt har ni helt klart den bästa buffén hos lotus! Här får man dock vara cirka 11:30 för att kunna få ett bord så det ALLTID är kö!
Detta fick det bli innan jobb mellan 13-18 idag, sällskapet kunde ju inte bli bättre heller 🙂

PUSS!

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!