Bästa sommarefterrätten, snickersglass!

Okej jag ska börja med att säga att detta INTE är något nyttigt recept. Det är fyllt med grädde och socker och.. ja det va väl det hela.
Men om ni slutar läsa här nu missar ni också något som är så gudomligt gott som jag bjuder på när mormor och morfar är här ikväll. Ja detta är ett tidsinställt inlägg 😉
Ni kommer njuta, jag lovar er. Receptet hittade jag på Jennysmatblogg. En riktig gudagåva 🙂
Vill ni baka? KLART ni vill 🙂

Snickersglass
5 dl vispgrädde
I burk kondenserad sötad mjölk
300 gram jordnötssmör
2-3 näver salta jordnötter
Kolasås (egen eller köpt)
1st 200 g Marabou chokladkaka

Gör såhär:
Vispa grädden lätt tills den blir lite lätt fluffig. Tillsätt jordnötssmör och vispa igen till en jämn smet.
Häll sedan ner den kondenserade mjölken och vispa igen till smeten är helt klumpfri. Hacka lite mer än hälften av chokladkakan och blanda ner i smeten.
Varva smeten med salta jordnötter i en form och toppa sist med jordnötter och kolasås.
Riv resten av chokladkakan med ett rivjärn och strö över chokladen.
Förvara inplastad i kylen i minst 4 timmar.

image

image

image

Middagsbjudning ikväll

God förmiddag på er.

Jag vaknade upp i morse och kände mej sugen på gymmet, så ja, gymmet fick det bli helt enkelt.
Vad va det jag sa? Lusten och motivation kommer tillbaka, kroppen behövde förmodligen bara va ifrån det där stället lite grann 🙂

Ikväll kommer äntligen momo och mofa på besök, det blir en väldigt försenad födelsedagsmiddag för mig kan man säga. P står för huvudrätten och jag bakade världens mest fantastiska efterrätt igår. Jag säger inget mer än att kvällen har ett jordnötstema. Receptet på efterrätten kommer dyka upp på bloggen ikväll och jag garantera er att ni inte vill missa det 🙂

image

image

senaste från Mode

Primatlådan

image

image

image

image

image

image

image

Åh igår kom den, alldeles personlig och helt fantastiskt.
Sociala medier är väl helt fantastiskt? Jag fick nys om denna lådan på mitt älskade instagram.
Vad är detta då? Det är nämligen Sveriges första prenumerationsbox som är fylld med 100% ren och naturlig energi!
Allt är laktosfritt, glutenfritt och helt veganskt.

När man kommer upp i åren, (med ordet man menar jag mig själv ;)) har jag insett att min blir ganska bekväm och man faktiskt väljer att prioritera sig själv mer, och sånt som får en själv att må bra! Och det var min första månadsbox som jag nu får testa på och jag redan totalälskar konceptet och jag är ganska säker på att jag kommer älska innehållet lika mycket. En grym investering till sig själv.

Hur söt var inte menyn man fick med dååå??? Jag som älskar lappar och sparar alla lappar jag får från nära och kära!!!!!

Chocolate Mylk från Rebel Kitchen
Detox Te från Pukka
Raw ChokladPitch Dark från The Raw Cocolate Company
Apelsin och Citronläsk från Whole Earth
Frukt och nötbar med kokos från RAWbite
Paws, Safari, Jordgubb och Apelsin från Bear
Incabär
Chokladkaka mini från Lifefood

Ska bli så roligt att testa på alla dessa grejjerna kan jag säga, självklart kommer en utvärdering på allt och vad jag tyckte 🙂 Vill ni testa själv kan jag erbjuda er 10 % rabatt på er första låda med koden Fiaanderberg (gäller endast en prenumeration)här 🙂

Pride, relationer och dejta vänner

Sån credd till Sara i teamet som fixat fantastiska bilder :)
Avsnitt nummer 11 av välmåendepodden släpptes i lördags! Har ni hunnit lyssna?
Vi pratar om hur viktigt det faktiskt är med vänner som lyfter och pushar och att man faktiskt kan byta vänner om man känner att ens vänner gör tvärtom! Hur det är att dejta kompisar och om det ens går?:)
Vi pratar Pride och reaktioner överlag också 🙂 Typ kärlek och sånt, sånt som både jag och Jossan älskar!
Ni borde lyssna tycker jag:)
Ni vet vart ni hittar oss, här eller i apparna podcaster och iTunes 🙂

Fiiaan - Wellness for me

Recept: Proteinkladdkaka med dadelkräm

Och till efterrätt igår (som vi lyxade till det med) blev det……….
Japp en favvo som man kan variera i oändlighet, kalddiskakis:)
Vill ni ha receptet? Klart ni vill!
Mina kladdkakor är väldigt intressant, eller så är det min ugn som är väldigt intressant. 10 minuter och den blev skit kladdig, 20 minuter och den blev en torris! Japp, 15 minuter kanske blir lagom nästa gång. Dock ser jag liksom folk som har inne sina i 25.30 minuter, herregud då skulle mina bli som svampar 😉 haha. NI ser ju skillnaden på bilden nedan! Aja, satsa på 15 minuter så blir det bra….
Ännu ett misslyckande i köket men det ska man väl dela med sig av det också? 😉

Före

Före

Efter

Efter

Fias proteinkladdkaka med dadelkräm
(som by the way blev väääldigt kladdig och fuuul, men väldigt kladdig och goood) 😉
2 ägg
1 dl mjölk (vill man inte ha den lika rinnig som jag så kan man ta bort mjölken)
4 msk kakao
1 tsk bakpulver
1 skopa kladdkakeprotein från tyngre (kan uteslutas)
1 msk sukrin

Dadelfyllning:
6 st färska dadlar
1 msk fibersirap från NutriNick

Gör såhär:
Sätt ugnen på 200 grader.
Vispa ägg, sukrin och mjölk ordentligt. Tillsätt sedan bakpulver, protein och kakao och vispa till en tjock smet.
Mixa dadlarna och fibersirapen till en smet i separat bunke. Tillsätt lite vatten om det behövs.
Häll ner dadelkrämen i chokladen och blanda ordentligt. Grädda i ugnen 15 minuter.

image

image

image

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!