Jag är verkligen ingen sminkfantast men….

Heeej kompisar och Glad fredag på er 🙂

Idag är det minsann inte vilken fredag som helst! Nej nej, dels får vi nycklarna till huset idag, det är dagen innan min 30 års dag OCH det är äntligen dags för mig att visa lite nya härliga produkter i samarbete med Apohem 🙂

Apohem är ju ett nystartat nätapotek där du kan köpa läkemedel och hälsorelaterade produkter för kropp, hälsa och välmående till både dig, din familj och ditt husdjur. I första samarbetet visade jag ju er min favorithudvård, vilka produkter jag använder och hur jag använder dem. Klicka här för att läsa mer om det 😀 I andra samarbetet beställde jag mängder med babyprylar och bra att ha grejjer inför Ingrids ankomst. Det inlägget hittar ni här (Klick!)

Med koden FIA20 får ni 20% rabatt på hela Apohems sortiment, gäller ej receptbelagda läkemedel, redan nedsatta varor  eller modersmjölkersättning dock! Koden gäller från och med idag, den 14 juni  till och med 19 juni!

I detta samarbetet valde jag att beställa något som inte är riktigt jag men produkter som jag varit grymt nyfiken på! Nämligen smink! Jag är absolut ingen sminkfantast, absolut inte! Men, jag har den senaste tiden helt snöat in på läppstift och älskar numera lite färg på läpparna. Helt olikt mig och hur jag tidigare känt men så är det. Det livar ju upp allt liksom 😀 Såååå, i denna beställningen testar jag Indy beautys nya smink och jag är helt förälskad. Jag älskar ju allt med Indy Beauty hittills då jag även använder deras hudvård sen tidigare. Dessutom är Indy Beauty ett av få hudvårdsvarumärken som är certifierat av Djurens Rätt och alla produkter är 100% veganska och tillverkade i Sverige. Hur bra!? Så nu hörrni, tänkte jag visa er lite utav dessa produkterna. Det blir absolut ingen makeup turtorial för sånt kan inte jag och det får absolut inte vara för avancerad produkter för att jag ska använda de. Så här kommer några grymma vardagsprodukter helt enkelt 🙂

Highlighter Celina

Så snygg highlighter som ger lite av det där ”glowet” alla snackar om på Instagram. Jag slänger på lite på kinderna bara, så snyggt 😀

 Highlighter Celina här (Klick!)

Ögonskuggspalett Leah

Jag älskar ju färgerna som går åt det bruna och beiga hållet. Det är i stort sätt bara sånna färger jag använder på ögonskugga då jag tycker det passar mig bäst. Här använder jag den bruna och den glittriga bruna som en kombo och det blir verkligen grymt snyggt!

Ögonskuggspalett Leah här (Klick!)

Volumising Mascara

Verkligen en grym mascara som fyller ögonfransarna. Jag har ganska korta och glesa fransar så denna är verkligen bra 😀

Volymmascara här (Klick!)

Lipstick Natasha

Så snygg rosa färg hörrni! Lite diskret och försiktigt men något som ändå gör mycket är väl den optimala beskrivningen. Mitt nya favvoläppstift, helt klart!

Läppstift Natasha här (Klick!)

 

Liquid Lipstick Edlira

Även denna har sjukt snygg färg alltså!!

Liquid lipstick Edlira här (Klick!)

I beställningen fanns också påfyllning av mina absolut favorithudvårdprodukter, rengöringsmousse, ansiktsolja och ansiktsserum. Spana in detta inlägget (Klick!) där jag berättar mer om just dessa produkterna 😀

Glöm nu inte rabattkoden och happy shopping 😀

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!