Min första gravidfotografering!

Heeeeej kompisar! Och glad torsdag på er! Snart helg igen, så himla härligt!

Idag fick jag ställa klockan, och den ringde vid 07:00 i morse och tack och lov var jag ovanligt pigg! Mitt första move blir ju till kylen för att hämta en Pepsi max, de första klunkarna är gudomliga 😉 Sen var det dags att slänga på lite smink. Det var nämligen dags för min första gravidfotografering med Emy. Ni som har hängt med ett tag minns kanske att jag fotade mycket med Emy förr, sen flyttade hon till Göteborg men nu är hon äntligen tillbaka igen! Jag älskar att plåt med henne. Hon är enormt duktig!

Paralellt med det sköter jag också om tidningen MAMA´s intsgaram idag på mama.nu 🙂 Så himla roligt att få hänga lite där och svara på frågor i en helt annan miljö än den jag vanligtvis är van vid 🙂 Så in och säg hej där eller ställ en fråga om ni undrar något 😀

Idag tänkte jag faktiskt bara ge er lite sneakpeaks från fotograferingen och lite bilder från dagen som varit hittills. Hade tänkt mig ett kroppspositivt inlägg idag men hade lite svårt med inspiration till det idag. Däremot skrollade jag igenom lite gamla inlägg från kategorin ”Välmående” och hittade blir bra inlägg som jag skrivit! Behöver du kroppspepp idag? Läs då dessa inlägg nedan 🙂

5 sanningar till dig som mår dåligt i/över din kropp!

6 tips att bli kvitt din kroppsångest! – Skriv kontrakt med dig själv!

Hur accepterar man att man behöver en större storlek i kläder än tidigare? 

Tips på hur du får ett sunt förhållande till mat!

Spetskimono från Vietnam || Underklädesset från Change (Klick!)

Höga trosor från Gekås || Bh-topp från Trend House (Klick!)

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Du kickar i gång bebis blodtryck och puls när du intar koffein. Bebiskroppen kan inte heller metabolisera koffein. Prova att dricka juice istället, sockret piggar också upp, som du vet med godis. Och skölj ansiktet i kalll vatten, så får du också igång dig och vaknar. Lycka till med graviditet och förlossning!

  Madde 2019-01-13 05:13:56
  Svara
  • Svar på Maddes kommentar.

   Tack! Det vet jag! Men jag dricker i stort sätt inget koffein förutom den Pepsi maxen och jag har full koll på hur mycket koffein jag dricka! 🙂

   sophiaanderberg 2019-01-13 12:16:16
   Svara
 • Fina bilder, av det man kan få sneakpeaka på vill säga =) jag ska faktiskt fotas på tisdag. Är i vecka 29 just nu. Sambon och vi har tagit enkla foton hemma, i profil på magen nästan varje vecka från och med vecka 10 men i studio och av en mer proffsig fotograf så ska det bli jätteroligt! Kram

  Amanda 2019-01-11 10:50:10
  Svara

senaste från Mode

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!